רוסטביף עסיסי עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

חומרים: נתח בשר בקר של סינטה או אנטריקוט במשקל 3 ק"ג200 גרם חרדל דיז'ון גרגרים שמן זית מלח, פלפל שחור גרוסשיני שום טריים חופן רוזמרין קצוץ5 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים קוביותחבילת בצלי שאלוט מקולפיםאופן ההכנה:מחממים תנור על מצב טורבו, מכוונים ל- 250 מעלות. את גוש הבשר עוטפים היטב במלח ופלפל.מלטפים ומעסים את הבשר בחרדל. את שיני השום נועצים בבשר ומזלפים משמן הזית.בתחתית תבנית האפייה מניחים את תפוחי האדמה החתוכים ואת הבצלים ומתבלים במעט שמן זית. מעל הירקות אנו מניחים את גוש הבשר אשר פיזרנו עליו רוזמרין קצוץ.אופים 15 דקות ב- 250 מעלות.לאחר מכן נוריד ל- 180 מעלות לשעה.como – מושב מזור משק 41, רחוב השחר 5, טל. 052-2904804

חומרים:
נתח בשר בקר של סינטה או אנטריקוט במשקל 3 ק"ג
200 גרם חרדל דיז'ון גרגרים שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
שיני שום טריים
חופן רוזמרין קצוץ
5 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים קוביות
חבילת בצלי שאלוט מקולפים

אופן ההכנה:
מחממים תנור על מצב טורבו, מכוונים ל- 250 מעלות.
את גוש הבשר עוטפים היטב במלח ופלפל.
מלטפים ומעסים את הבשר בחרדל.
את שיני השום נועצים בבשר ומזלפים משמן הזית.
בתחתית תבנית האפייה מניחים את תפוחי האדמה החתוכים ואת הבצלים ומתבלים במעט שמן זית. מעל הירקות אנו מניחים את גוש הבשר אשר פיזרנו עליו רוזמרין קצוץ.
אופים 15 דקות ב- 250 מעלות.
לאחר מכן נוריד ל- 180 מעלות לשעה.

como – מושב מזור משק 41, רחוב השחר 5, טל. 052-2904804

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר