קבב

המצרכים הדרושים600 גרם בשר טחון טרי של פלקון1 בצל קצוץ דק4 כפות יין אדום1 ביצה2 כפות שמן מלח ופלפל גרוסאופן ההכנה1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.2. צרים קבבים בידים רטובות ומקררים למשך שעה.3. צולים בגריל חם משני הצדדים.4. מגישים עם חצי לימון.

המצרכים הדרושים
600 גרם בשר טחון טרי של פלקון
1 בצל קצוץ דק
4 כפות יין אדום
1 ביצה
2 כפות שמן
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
2. צרים קבבים בידים רטובות ומקררים למשך שעה.
3. צולים בגריל חם משני הצדדים.
4. מגישים עם חצי לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר