פילה בקר במרק שמן זית ולימון

מצרכים לארבע מנות4 נתחי פילה בקר במשקל של 150 גרם האחדשלושת רבעי כוס שמן זיתרבע כוס מיץ לימון טריחצי כוס של מיץ מעגבנייה טרייה (עגבניות סחוטות)מלחפלפלשמונה ענפי טימיןאופן ההכנהממליחים ומפלפלים את נתחי פילה הבקר ומשמנים במעט שמן זית .במערבל חשמלי יוצקים את שמן הזית, מיץ הלימון ומיץ העגבניות ומערבלים עד ליצירת תערובת קרמית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם .מניחים את נתחי הפילה על הגריל למשך שתיים וחצי דקות מכל צד או עד חדרגת הצלייה הרצויה, מניחים על צלחת ושומרים במקום חמים.להגשהמערבבים שוב את התערובת של הקרם ויוצקים בצלחות הגשה מעט עמוקות, מניחים את פילה הבקר במרכז הצלחת ומקשטים בשני ענפי טימין.

מצרכים לארבע מנות
4 נתחי פילה בקר במשקל של 150 גרם האחד
שלושת רבעי כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון טרי
חצי כוס של מיץ מעגבנייה טרייה (עגבניות סחוטות)
מלח
פלפל
שמונה ענפי טימין

אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את נתחי פילה הבקר ומשמנים במעט שמן זית .

במערבל חשמלי יוצקים את שמן הזית, מיץ הלימון ומיץ העגבניות ומערבלים עד ליצירת תערובת קרמית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם .

מניחים את נתחי הפילה על הגריל למשך שתיים וחצי דקות מכל צד או עד חדרגת הצלייה הרצויה, מניחים על צלחת ושומרים במקום חמים.

להגשה
מערבבים שוב את התערובת של הקרם ויוצקים בצלחות הגשה מעט עמוקות, מניחים את פילה הבקר במרכז הצלחת ומקשטים בשני ענפי טימין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר