פרושוטו טלה

הפרושוטו נתלה לייבוש באוויר ואינו עובר בישול, התוצאה רכה ונימוחה, בעלת טעם ייחודי שלא ניתן להשיג בדרך אחרת. את חומר השימור מוסיפים בכמויות מזעריות והוא זה שמאפשר לבשר לשרוד את הדרך הארוכה לייבושו מבלי לסכן אותנו האוכלים אותו

הפרושוטו נתלה לייבוש באוויר ואינו עובר בישול, התוצאה רכה ונימוחה, בעלת טעם ייחודי שלא ניתן להשיג בדרך אחרת. את חומר השימור מוסיפים בכמויות מזעריות והוא זה שמאפשר לבשר לשרוד את הדרך הארוכה לייבושו מבלי לסכן אותנו האוכלים אותו.

חומרים:
250 גרם סינטה טלה
למשרה:
1.5 כוסות יין אדום
2 כפיות מלח
קורט פלפל שחור שבור
קורט צ'ילי
1 עלה דפנה
חופן קטן של עלי רוזמרין
שן שום מעוכה
1/2 כפית חומר שימור

תהליך ההכנה:
משקיעים את הבשר עמוק במשרה ומכניסים למקרר.
הופכים כל יום במשך 8 ימים.
מסננים, מייבשים היטב.
עוטפים בחיתול בד ותולים במקום יבש וקריר למשך 4 ימים.

הגשה:
לקשט עם כדורי מלון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר