פילה עגל ברוטב סיידר ותפוח ממולא

מצרכים:4 נתחי פילה עגל מנוקה ופרוס לנתחים של 250 גר' ליחידה100 גר' חמאה או שומן אווזלרוטב הסיידר:1 כוס רכז תפוחים1 מקל קינמון1 כוס יין אדום1 כף סוכר חום2 כוסות ציר עגל כההמלח, פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:שמים את היין, מקל הקינמון וכף הסוכר ומצמצמים ל-1/3 כמות.מוסיפים את רכז התפוחים, מצמצמים לחצי מהכמות.מוסיפים את ציר הבשר ומבשלים על להבה קטנה עד לריכוז של הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.במחבת כבדה ממיסים את החמאה/שומן אווז.צולים את נתח הפילה למידה הרצויה.מסדרים את נתח הפילה בצלחת ומעל את הרוטב, ומגישים.www.pri-beresheet.co.il

מצרכים:
4 נתחי פילה עגל מנוקה ופרוס לנתחים של 250 גר' ליחידה
100 גר' חמאה או שומן אווז

לרוטב הסיידר:
1 כוס רכז תפוחים
1 מקל קינמון
1 כוס יין אדום
1 כף סוכר חום
2 כוסות ציר עגל כהה
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
שמים את היין, מקל הקינמון וכף הסוכר ומצמצמים ל-1/3 כמות.
מוסיפים את רכז התפוחים, מצמצמים לחצי מהכמות.
מוסיפים את ציר הבשר ומבשלים על להבה קטנה עד לריכוז של הרוטב.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
במחבת כבדה ממיסים את החמאה/שומן אווז.
צולים את נתח הפילה למידה הרצויה.
מסדרים את נתח הפילה בצלחת ומעל את הרוטב, ומגישים.

www.pri-beresheet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר