רצועות בקר מוקפצות בסגנון אסייתי עם אטריות ועגבניות שרי

כמות ל-4 סועדיםמצרכים:300 גרם סינטה בקר, חתוך לרצועות1 חבילה אטריות אורז (200 גרם)5 כפות שמן חמניות או שמן תירס5 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי – דורות1 קוביה שום – דורות2 קוביות בזיליקום דורות1 כף דבש4 כפיות פיסטוקים קצוצים8 עגבניות שרי חתוכות לחצאים10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים1/2 כוס בצל ירוק חתוך דקמלח ופלפלאופן ההכנה:מבשלים את האטריות בסיר עם מים חמים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן.למחבת ווק גדולה יוצקים את שמן החמניות, ומקפיצים את רצועות הבקר על אש גבוהה.מוסיפים את עגבניות השרי והפטריות ומערבבים היטב.מוסיפים את אטריות האורז המוכנות, קוביות התערובת האסייתית, קוביות הבזיליקום, קוביית השום, הדבש, ומערבבים.מתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את הבצל הירוק והפיסטוק.מערבבים היטב ומגישים.

כמות ל-4 סועדים

מצרכים:
300 גרם סינטה בקר, חתוך לרצועות
1 חבילה אטריות אורז (200 גרם)
5 כפות שמן חמניות או שמן תירס
5 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי – דורות
1 קוביה שום – דורות
2 קוביות בזיליקום דורות
1 כף דבש
4 כפיות פיסטוקים קצוצים
8 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1/2 כוס בצל ירוק חתוך דק
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות בסיר עם מים חמים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן.
למחבת ווק גדולה יוצקים את שמן החמניות, ומקפיצים את רצועות הבקר על אש גבוהה.
מוסיפים את עגבניות השרי והפטריות ומערבבים היטב.
מוסיפים את אטריות האורז המוכנות, קוביות התערובת האסייתית, קוביות הבזיליקום, קוביית השום, הדבש, ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הבצל הירוק והפיסטוק.
מערבבים היטב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר