מניפת אנטריקוט

מצרכים:800 גרם בשר אנטריקוט פרוס דק דק (לבקש מהקצב)חצי כוס מיונז איכותי 3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות 7 שיני שום קלופות4 לחמניות ג'בטה איכותיותירקות העונה חתוכים – עגבניה, חסה, מלפפון, בצלמלח ופלפל אופן ההכנה:קולים את הבצלים עם שיני השום במחבת כבדה עד להזהבה (ללא שמן).את שיני השום הקלויות כותשים יחד עם המיונז ליצירת מיונז שום, ומתבלים במלח ופלפל.את פרוסות הבשר מוסיפים לבצל המוזהב ומקפיצים יחד מספר דקות. מתבלים לפי הטעם.להגשה: חוצים את הלחמניה, מורחים על צדה האחד מיונז שום בנדיבות, ומעל מפזרים את תערובת הבשר והבצל הקלוי. על צידה השני של הלחמניה מניחים את הירקות הטריים.Meat-ball גריל בורגר, רח' דרך המכבים 8 – אזור התעשייה הישן, ראשון לציון, טל': 03-9646468.שעות פתיחה: א'-שבת 12:00 – אחרון הלקוחות (לא לפני אחת בלילה).

מצרכים:
800 גרם בשר אנטריקוט פרוס דק דק (לבקש מהקצב)
חצי כוס מיונז איכותי
3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות
7 שיני שום קלופות
4 לחמניות ג'בטה איכותיות
ירקות העונה חתוכים – עגבניה, חסה, מלפפון, בצל
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
קולים את הבצלים עם שיני השום במחבת כבדה עד להזהבה (ללא שמן).
את שיני השום הקלויות כותשים יחד עם המיונז ליצירת מיונז שום, ומתבלים במלח ופלפל.
את פרוסות הבשר מוסיפים לבצל המוזהב ומקפיצים יחד מספר דקות.
מתבלים לפי הטעם.

להגשה:
חוצים את הלחמניה, מורחים על צדה האחד מיונז שום בנדיבות, ומעל מפזרים את תערובת הבשר והבצל הקלוי.
על צידה השני של הלחמניה מניחים את הירקות הטריים.

Meat-ball גריל בורגר, רח' דרך המכבים 8 – אזור התעשייה הישן, ראשון לציון, טל': 03-9646468.
שעות פתיחה: א'-שבת 12:00 – אחרון הלקוחות (לא לפני אחת בלילה).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר