צלי בקר בנשר מאלט ובצלי פנינה

חומרים: 1 ק"ג בשר סינטה2 כוסות (350 ג') בצלצלי פנינה2 ראשי סלרי חתוכים לרבעים200 ג' פטריות שמפניון שלמות2 בצלים חתוכים לרבעים1 גבעול כרישה חתוך לטבעות עבות 5 שיני שום2 כפות קמח1 ליטר נשר מאלט2 כפות טימין טרי2 כפות פלפל גרוס1 כף מלח גס100 ג' מחמאה מומסתאופן ההכנה:את הנתח מסדרים בתבנית אפייה.יוצקים את המחמאה מעל, מפזרים מלח גס, פלפל גרוס, טימין ושיני שום.מחממים תנור ל- 220 מעלות וצולים את הנתח כ- 10 דקותבנפרד מטגנים במחבת עם מעט מחמאה את הבצלים עד הברקה.מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עד הברקה.מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.מוסיפים נשר מאלט ומבשלים כ- 30 דקות,מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות.יוצקים את הרוטב עם הירקות וצולים יחד עוד כ- 10 דקות. .הגשה:מוציאים את הנתח מהרוטב ופורסים לפרוסות.מסדרים בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב עם הירקות מעל.מתאים להגשה עם פירה תפו"א.

חומרים:
1 ק"ג בשר סינטה
2 כוסות (350 ג') בצלצלי פנינה
2 ראשי סלרי חתוכים לרבעים
200 ג' פטריות שמפניון שלמות
2 בצלים חתוכים לרבעים
1 גבעול כרישה חתוך לטבעות עבות
5 שיני שום
2 כפות קמח
1 ליטר נשר מאלט
2 כפות טימין טרי
2 כפות פלפל גרוס
1 כף מלח גס
100 ג' מחמאה מומסת

אופן ההכנה:
את הנתח מסדרים בתבנית אפייה.
יוצקים את המחמאה מעל,
מפזרים מלח גס, פלפל גרוס, טימין ושיני שום.
מחממים תנור ל- 220 מעלות וצולים את הנתח כ- 10 דקות
בנפרד מטגנים במחבת עם מעט מחמאה את הבצלים עד הברקה.
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עד הברקה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים נשר מאלט ומבשלים כ- 30 דקות,
מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות.
יוצקים את הרוטב עם הירקות וצולים יחד עוד כ- 10 דקות.
 .
הגשה:
מוציאים את הנתח מהרוטב ופורסים לפרוסות.
מסדרים בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב עם הירקות מעל.
מתאים להגשה עם פירה תפו"א.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר