שוק טלה בתנור

חומרים:שוק טלה 1.6-2 ק"ג שיני שום שלמות  מלח גספלפל שחור גרוסחרדל גרגיריםשמן זית  רוזמרין טרי אופן ההכנה:  להוציא את שוק הטלה מהקירור כ – 20 דקות לפני ההכנה. עם סכין לחרוץ חריצים בבשר, ולתוכם להכניס את שיני השום.לעסות את נתח הבשר בחרדל ובשמן הזית.לפזר על הבשר את הפלפל הגרוס והמלח הגס,להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל – 20 דקות.להוריד את חום התנור ל – 200 מעלות ולהמשיך לצלות את הבשר כ -15 עד 20 דקות לכל ק"ג. לאחר מכן לתת לבשר 'לנוח' כ -10 דקות לפני החיתוך, להגיש עם כל תוספת אפשרית..בבית "פרה פרה" ניתן לקבל במשלוח עד פתח הבית את שוק הטלה, מפורקת מהעצם וסגורה ברשת מתאימה לאפייה, דרכה ניתן לבצע את התיבול. טל.1-700-500-170 www.para-para.co.il

חומרים:
שוק טלה 1.6-2 ק"ג
שיני שום שלמות 
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חרדל גרגירים
שמן זית 
רוזמרין טרי
 
אופן ההכנה: 
להוציא את שוק הטלה מהקירור כ – 20 דקות לפני ההכנה.
עם סכין לחרוץ חריצים בבשר, ולתוכם להכניס את שיני השום.
לעסות את נתח הבשר בחרדל ובשמן הזית.
לפזר על הבשר את הפלפל הגרוס והמלח הגס,
להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל – 20 דקות.
להוריד את חום התנור ל – 200 מעלות ולהמשיך לצלות את הבשר כ -15 עד 20 דקות לכל ק"ג.
לאחר מכן לתת לבשר 'לנוח' כ -10 דקות לפני החיתוך, 
להגיש עם כל תוספת אפשרית..

בבית "פרה פרה" ניתן לקבל במשלוח עד פתח הבית את שוק הטלה, מפורקת מהעצם וסגורה ברשת מתאימה לאפייה, דרכה ניתן לבצע את התיבול. 
טל.1-700-500-170 www.para-para.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר