בשר בקר ברוטב סצ'ואן

מצרכים עבור מנה לאדם:150 גרם בשר פרוס דקשמן לטיגון1 כף רוטב סויה1 כף ברנדי1/4 כוס מכל ירק מאודה: גזר פרוס, ברוקולי, אפונה1 בצל פרוס1/2 פלפל אדום חריף1 כף קורנפלורלרוטב סצ'ואן:1 בצל קצוץשמן לטיגון5 שיני שום כתושות2 פלפלים אדומים חריפים טחונים3 כפות סוכר1 כפית מלחאופן ההכנהףמטגנים את פרוסות הבשר כדקה בשמן חם מאוד. מוציאים מהווק.מביאים לרתיחה ארבע כפות רוטב סצ'ואן עם מעט מים, רוטב סויה וברנדי. מוסיפים ירקות ובשר ומקפיצים כשתי דקות בחום גבוה. מוסיפים קורנפלור מהול במעט מים ומבשלים דקה או שתיים, בחום גבוה, עד שהרוטב מתחיל להסמיך. להכנת רוטב סצ'ואן: מטגנים בצל ושום במעט שמן, עד זהוב.מצננים ומערבבים עם פלפל טחון. מחזירים לווק, מתבלים, מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה. ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים עבור מנה לאדם:
150 גרם בשר פרוס דק
שמן לטיגון
1 כף רוטב סויה
1 כף ברנדי
1/4 כוס מכל ירק מאודה: גזר פרוס, ברוקולי, אפונה
1 בצל פרוס
1/2 פלפל אדום חריף
1 כף קורנפלור

לרוטב סצ'ואן:
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון
5 שיני שום כתושות
2 פלפלים אדומים חריפים טחונים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח

אופן ההכנהף
מטגנים את פרוסות הבשר כדקה בשמן חם מאוד.
מוציאים מהווק.
מביאים לרתיחה ארבע כפות רוטב סצ'ואן עם מעט מים, רוטב סויה וברנדי.
מוסיפים ירקות ובשר ומקפיצים כשתי דקות בחום גבוה.
מוסיפים קורנפלור מהול במעט מים ומבשלים דקה או שתיים, בחום גבוה, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
להכנת רוטב סצ'ואן: מטגנים בצל ושום במעט שמן, עד זהוב.
מצננים ומערבבים עם פלפל טחון.
מחזירים לווק, מתבלים, מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר