פילה וולינגטון

מצרכים ל-10 סועדים:2.5 ק"ג פילה בקר 300 גרם אווז מעושן50 גרם שמןלמילוי:200 גרם פטריות קצוצות2-3 ביציםיין פורתמלחפלפל500 גרם בצק עלים אופן הכנה:משתמשים בפילה בקר ללא הראש והקצה.עוטפים את פילה הבקר באווז מעושן. משחימים בתנור ב- 225 מעלות למשך 20 דקות. מקררים.מכינים את המילוי של פטריות קצוצות והביצים, ומעט יין פורת.מורחים את הפילה בתערובת בעובי של 1 ס"מ. עוטפים בחזה אווז מעושן ומניחים על בצק העלים המרודד.עוטפים את הפילה מכל צדדיו ומקשטים ברצועות בצק עלים. מורחים ביצה על הבצק ואופים בתנור ב- 200 מעלות למשך 30 דקות (את הזמן המדויק ניתן לבדוק בעזרת מחט מד חום התקועה בבשר, והטמפרטורה היא 50 מעלות לעשוי למחצה).מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח עוד 15 דקות.

מצרכים ל-10 סועדים:
2.5 ק"ג פילה בקר
300 גרם אווז מעושן
50 גרם שמן
למילוי:
200 גרם פטריות קצוצות
2-3 ביצים
יין פורת
מלח
פלפל
500 גרם בצק עלים

אופן הכנה:
משתמשים בפילה בקר ללא הראש והקצה.
עוטפים את פילה הבקר באווז מעושן. משחימים בתנור ב- 225 מעלות למשך 20 דקות. מקררים.
מכינים את המילוי של פטריות קצוצות והביצים, ומעט יין פורת.
מורחים את הפילה בתערובת בעובי של 1 ס"מ. עוטפים בחזה אווז מעושן ומניחים על בצק העלים המרודד.
עוטפים את הפילה מכל צדדיו ומקשטים ברצועות בצק עלים. מורחים ביצה על הבצק ואופים בתנור ב- 200 מעלות למשך 30 דקות (את הזמן המדויק ניתן לבדוק בעזרת מחט מד חום התקועה בבשר, והטמפרטורה היא 50 מעלות לעשוי למחצה).
מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח עוד 15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר