פילה בקר ברוקפור ורוטב חרדל

מתכון פשוט ביותר מזה לא תמצאו, וברמת איכות וטעם מושלמים כל כך. השילוב של הגבינה המותכת קלות בתוך הבשר בזמן צלייתו, מעניקים טעם מיוחד וייחודי. והרוטב, כמובן מוסיף המון

מתכון פשוט ביותר מזה לא תמצאו, וברמת איכות וטעם מושלמים כל כך. השילוב של הגבינה המותכת קלות בתוך הבשר בזמן צלייתו, מעניקים טעם מיוחד וייחודי. והרוטב, כמובן מוסיף המון.

חומרים:
4 נתחי פילה בקר מיושן, כ- 200-250 גר` לנתח
50 גר` גבינת רוקפור

לרוטב:
1 כפית קמח
1 כפית גרגרי חרדל
1 שמנת מתוקה
1 כף שמן רגיל
מלח גס, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנהף
יוצרים גומה עמוקה במרכז כל נתח פילה, אם צריך – עם סכין.
מכניסים לתוכה חתיכות מהגבינה וסוגרים. 
צולים את הנתחים על הגריל או במחבת לצלייה לסטייקים, עד לדרגת הצלייה הרצויה, מדיום רייר עד מדיום.
לרוטב, מחממים שמן בסיר, מוסיפים קמח ומשחימים קלות.
מוסיפים את השמנת, החרדל, ומעט פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
מסמיכים תוך כדי ערבוב כדקה.

אופן הגשה:
במרכז צלחת מניחים נתח בשר ולידו בקערה את הרוטב.
ניתן לקשט ולהניח את הנתח על גבי מצע של עלים ירוקים עם מעט שמן זית, מלח ולימון.

www.MeetTheMeat.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר