ביף בורגניון – קדירת בשר ביין אדום

מצרכים:1.5 ק"ג בשר כתף או צוואר חתוך לקוביות של 3 ס"מ3 כפות קמח מתובל במלח ופלפל שחור1/4 כוס שמן זית5 שיני שום פרוסות3 עלי דפנה5 גזרים קלופים ופרוסים1 בצל קצוץ דקטימין 4 גבעולים1/2 צרור פטרוזיליהפטריות שמפניון קטנות1 בקבוק יין אדום2 כפות חומץ בן יין אדום1/4 כוס סירופ מייפלאופן ההכנה:מגלגלים את הבשר בקמח המתובל ומנערים את העודפים.מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד, משחימים את הבשר משני הצדדים, מוציאים בכף מחוררת ושומרים בצד.באותו סיר מזהיבים את הבצל הקצוץ, הטימין, השום והגזר.מאדים 10 דקות ומחזירים את הבשר לסיר.יוצקים חומץ יין ומייפל.במחבת קטנה מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את בצלי השאלוט ומטגנים קלות. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.מוסיפים את הבצלים והפטריות ללא הנוזלים לקדירת הבשר.מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים על להבה נמוכה, עד שהבשר רך מאוד.שמרית גולדברג היא שפית הבית של קיצ'נאייד אקססוריז.קיצ'נאייד אקססוריז מציעה סירי קדירה המתאימים לתבשילים הדורשים בישול איטי. הסירים עשויים יציקת ברזל בציפוי פורצלן השומרים על חום לאורך זמן, גם לאחר סיום הבישול. ניתן להכניס לתנור בחום של עד 250 מעלות צלזיוס. מתאים לתנור, כיריים ואינדוקציה. הסירים בגודל 6.1 ליטר ב- 779 ₪, ובגודל 4.2 ליטר ב- 589 ₪. להשיג במרכז קיצ'נאייד במתחם מלון מנדרין בצומת גלילות.

מצרכים:
1.5 ק"ג בשר כתף או צוואר חתוך לקוביות של 3 ס"מ
3 כפות קמח מתובל במלח ופלפל שחור
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום פרוסות
3 עלי דפנה
5 גזרים קלופים ופרוסים
1 בצל קצוץ דק
טימין 4 גבעולים
1/2 צרור פטרוזיליה
פטריות שמפניון קטנות
1 בקבוק יין אדום
2 כפות חומץ בן יין אדום
1/4 כוס סירופ מייפל

אופן ההכנה:
מגלגלים את הבשר בקמח המתובל ומנערים את העודפים.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד, משחימים את הבשר משני הצדדים, מוציאים בכף מחוררת ושומרים בצד.
באותו סיר מזהיבים את הבצל הקצוץ, הטימין, השום והגזר.
מאדים 10 דקות ומחזירים את הבשר לסיר.
יוצקים חומץ יין ומייפל.
במחבת קטנה מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את בצלי השאלוט ומטגנים קלות. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
מוסיפים את הבצלים והפטריות ללא הנוזלים לקדירת הבשר.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים על להבה נמוכה, עד שהבשר רך מאוד.

שמרית גולדברג היא שפית הבית של קיצ'נאייד אקססוריז.
קיצ'נאייד אקססוריז מציעה סירי קדירה המתאימים לתבשילים הדורשים בישול איטי. הסירים עשויים יציקת ברזל בציפוי פורצלן השומרים על חום לאורך זמן, גם לאחר סיום הבישול. ניתן להכניס לתנור בחום של עד 250 מעלות צלזיוס. מתאים לתנור, כיריים ואינדוקציה.
הסירים בגודל 6.1 ליטר ב- 779 ₪, ובגודל 4.2 ליטר ב- 589 ₪. להשיג במרכז קיצ'נאייד במתחם מלון מנדרין בצומת גלילות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר