גולש ברוטב צ'ימיצ'ורי

זמן הכנה: כשעהמצרכים ל- 8 מנות:2 ק"ג גולש 1 בצל יבש פרוס4 כפות שמן זית1 כוס שזיפים מיובשים מגולענים1 צנצנת רוטב צ'ימי'צורי "פרסקו"2 כוסות יין אדום יבש2 כוסות ציר בקר4 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצהמלח ופלפל לפי הטעםחומרים להכנת האורז:2 כוסות אורז פרסי4 כוסות ציר עוף1/2 כוס צנובר2 כפות שמן זית כתית1 כוס צימוקים שחוריםאופן ההכנה: לחמם בסיר שמן זית ולהוסיף את קוביות הבשר, להשחים מספר דקות. להוסיף את הבצל והשזיפים ולהמשיך לבשל מספר דקות.להוסיף את רוטב הצ'ימיצ'ורי, ציר ויין ולהביא לרתיחה. להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל עוד שעה (לערבב מדי פעם).להוריד מהאש ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה.הכנת האורז:לחמם שמן זית בסיר, להוסיף אורז ולטגן קלות מספר דקות.להוסיף ציר, צנוברים צימוקים ורוזמרין.להביא לרתיחה. להנמיך את הלהבה, לכסות ולבשל על אש קטנה כ- 15 דקות'הגשה:לצקת את התבשיל על האורז.www.frescofarm.co.il

זמן הכנה: כשעה

מצרכים ל- 8 מנות:
2 ק"ג גולש
1 בצל יבש פרוס
4 כפות שמן זית
1 כוס שזיפים מיובשים מגולענים
1 צנצנת רוטב צ'ימי'צורי "פרסקו"
2 כוסות יין אדום יבש
2 כוסות ציר בקר
4 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם

חומרים להכנת האורז:
2 כוסות אורז פרסי
4 כוסות ציר עוף
1/2 כוס צנובר
2 כפות שמן זית כתית
1 כוס צימוקים שחורים

אופן ההכנה:
לחמם בסיר שמן זית ולהוסיף את קוביות הבשר, להשחים מספר דקות.
להוסיף את הבצל והשזיפים ולהמשיך לבשל מספר דקות.
להוסיף את רוטב הצ'ימיצ'ורי, ציר ויין ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל עוד שעה (לערבב מדי פעם).
להוריד מהאש ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה.

הכנת האורז:
לחמם שמן זית בסיר, להוסיף אורז ולטגן קלות מספר דקות.
להוסיף ציר, צנוברים צימוקים ורוזמרין.
להביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה, לכסות ולבשל על אש קטנה כ- 15 דקות'

הגשה:
לצקת את התבשיל על האורז.

www.frescofarm.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר