אוסובוקו בצל האלון

תבשיל בשרי עשיר בירקות שורש ובטעמי הגלילי. 4 מנות.מצרכים: 2 כפיות תבלין בוסתן גלילי לעוף, בשר, וגריל חצי כוס שמן זית כתית מעולה4 נתחים לאוסובוקו עגל 2 בצל גדול חתוך גס4 שיני שום מקולפות שלמות3 גזרים מקולפים, פרוסים עבה2 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות גדולות3 עלי סלרי חתוך גדול כולל העליםשורש פטרוזיליה מקולף, חתוך גס4 עגבניות מקולפות שלמותחצי כוס קמח מעורבב עם חצי כפית מלח2 כוס יין אדום יבשכף רסק עגבניותמלח ופלפל שחוראופן ההכנה:מערבבים את הקמח עם "תבלין בוסתן גלילי לעוף, בשר, וגריל" בצלחת שטוחה.טובלים את נתחי הבשר.מחממים במחבת את השמן זית ומטגנים את הבשר עד לקבלת גוון זהוב, ומניחים בצד.יוצקים את שאריות השמן זית לסיר ברזל כבד.מטגנים את כל הירקות עד מצב הזעה.מוסיפים את היין.מצמצמים את הנוזלים כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות.מערבבים ומביאים לרתיחה.מוסיפים את נתחי הבשר.מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך שעה וחצי.

תבשיל בשרי עשיר בירקות שורש ובטעמי הגלילי. 4 מנות.

מצרכים:
2 כפיות תבלין בוסתן גלילי לעוף, בשר, וגריל
חצי כוס שמן זית כתית מעולה
4 נתחים לאוסובוקו עגל
2 בצל גדול חתוך גס
4 שיני שום מקולפות שלמות
3 גזרים מקולפים, פרוסים עבה
2 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות גדולות
3 עלי סלרי חתוך גדול כולל העלים
שורש פטרוזיליה מקולף, חתוך גס
4 עגבניות מקולפות שלמות
חצי כוס קמח מעורבב עם חצי כפית מלח
2 כוס יין אדום יבש
כף רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח עם "תבלין בוסתן גלילי לעוף, בשר, וגריל" בצלחת שטוחה.
טובלים את נתחי הבשר.
מחממים במחבת את השמן זית ומטגנים את הבשר עד לקבלת גוון זהוב, ומניחים בצד.
יוצקים את שאריות השמן זית לסיר ברזל כבד.
מטגנים את כל הירקות עד מצב הזעה.
מוסיפים את היין.
מצמצמים את הנוזלים כ-3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את נתחי הבשר.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך שעה וחצי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר