רגו שקדי עגל ופטריות יער, מח עצם ועגבניות שרי צלויות

חומרים ל- 4 מנות:400 ג' שקדי עגל ירקות שורש: 1/2 גזר , 1/2 בצל , 1/3 כרישה, 1 ראש סלרי בינוני, 2 פלפל אנגלי6 פטריות ירדן חתוכות לקוביות 6 פטריות שמפניון חתוכות לקוביות 6 פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות1 ראש בצל קלוף וחתוך לקוביות 1/2 שן שום קצוצה 4 עצמות מח (רגל תחתונה) מנוסרות לאורכן, והוצאת מח העצם עם כפית 1/2 כוס יין אדום 1 כפית סוכר מעט פלפל שחור ומלח 3 כפות פטרוזיליה קצוצה 4 עגבניות שרי גדולות2 כפות שמן זית אופן ההכנה: מבשלים את השקדים בסיר עם מים וירקות שורש עד לריכוך מלא (במשך כ-40 דקות). מוציאים את השקדים ומצננים במי קרח עד לקירור מלא.חותכים את השקדים לקוביות בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ ומניחים בצד.מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את שאר המצרכים על פי הסדר הבא: בצל (אידוי של כ-2 דקות), שום (כדקה נוספת) ופטריות. מאדים ומערבבים במשך כ-5 דקות. מוסיפים את השקדים ומח העצם, וממשיכים לאדות במשך 3 דקות נוספות. מוסיפים את היין האדום והתבלינים (סוכר, מלח ופלפל). טועמים ומתקנים את התיבול.צולים את עגבניות השרי בתנור חם בתוספת מעט מלח, פלפל ושמן זית.

חומרים ל- 4 מנות:
400 ג' שקדי עגל
ירקות שורש: 1/2 גזר , 1/2 בצל , 1/3 כרישה, 1 ראש סלרי בינוני, 2 פלפל אנגלי
6 פטריות ירדן חתוכות לקוביות
6 פטריות שמפניון חתוכות לקוביות
6 פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
1 ראש בצל קלוף וחתוך לקוביות
1/2 שן שום קצוצה
4 עצמות מח (רגל תחתונה) מנוסרות לאורכן, והוצאת מח העצם עם כפית
1/2 כוס יין אדום
1 כפית סוכר
מעט פלפל שחור ומלח
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 עגבניות שרי גדולות
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מבשלים את השקדים בסיר עם מים וירקות שורש עד לריכוך מלא (במשך כ-40 דקות).
מוציאים את השקדים ומצננים במי קרח עד לקירור מלא.
חותכים את השקדים לקוביות בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ ומניחים בצד.
מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את שאר המצרכים על פי הסדר הבא: בצל (אידוי של כ-2 דקות), שום (כדקה נוספת) ופטריות.
מאדים ומערבבים במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את השקדים ומח העצם, וממשיכים לאדות במשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים את היין האדום והתבלינים (סוכר, מלח ופלפל).
טועמים ומתקנים את התיבול.
צולים את עגבניות השרי בתנור חם בתוספת מעט מלח, פלפל ושמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר