ברושט – שיפוד בניחוח צרפתי

מצרכים1/2 ק"ג קוביות פילה בקר בגודל 2*2 ס"מלמרינדה1 בקבוק יין קברנהבוקה גרני-זר תבליני ריח 4 בצלצלי שאלוט חתוכים ל-4 רבעים2 שיני שום פרוסות2 כפיות סוכר חוםמלח פלפלאופן ההכנהלהשרות את קוביות הבשר למשך שעתיים במרינדה, להשחיל על שיפוד ולצלות בגריל.

מצרכים
1/2 ק"ג קוביות פילה בקר בגודל 2*2 ס"מ

למרינדה
1 בקבוק יין קברנה
בוקה גרני-זר תבליני ריח
4 בצלצלי שאלוט חתוכים ל-4 רבעים
2 שיני שום פרוסות
2 כפיות סוכר חום
מלח פלפל

אופן ההכנה
להשרות את קוביות הבשר למשך שעתיים במרינדה, להשחיל על שיפוד ולצלות בגריל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר