מצרכים (4 מנות)
4 פילה עגל אסקלופ במשקל 1/2 ק"ג סה"כ
4 שיני שום כתושות
4 כפיות עלי סלרי קצוצים
4 כפיות פיסטוקים טחונים
150 ג' חזה אווז
8 עלי מרווה
1 כפית שמן זית
1 בצל קצוץ
פלפל גרוס/מלח אטלנטי לפי הטעם
אופן ההכנה
פורסים את העגל על נייר אפיה, ומניחים עליו את פרוסת הפרושוטו. שמים על כל אחת מהחתיכות 2 עלי מרווה, שן שום אחת כתושה, 1 כפית עלי סלרי, 1 כפית פיסטוקים טחונים. לגלגל לרולדה ולפד על שיפוד. להבריש מדי פעם את הבשר בשמן זית בזמן הצליה.