ברביקיו אמריקאי

מצרכים1 ק"ג ספר ריבס/שפונדרהלרוטב הברביקיו1 כוס עגבניות מרוסקות1 כוס דבש תמרים4 יח' גמבה אדומה שנקצצה דקכוסברה טרייה קצוצה היטב1/2 ל' יין אדום 250 ג' קטשופ איכותי1/2 כף כוסברה טחונה יבשהפלפל שחור/מלח2 כפות סוכר חום2 ראשי שום טרי כתוש2 כוסות מים3 ענפי טימין2 פלפלוני צ'יליאופן ההכנהמבשלים את הבשר על האש במשך שעתיים לפני הצליה. להכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים לרוטב לסיר. מבשלים 1/2 שעה על אש נמוכה מאוד עד לצמצום לכדי מחצית הכמות. בזמן הצלייה, מברישים את הבשר ברוטב כל הזמן, עד להכנתו המלאה. צולים על אש נמוכה מאוד כדי שלא ישרף הסוכר.

מצרכים
1 ק"ג ספר ריבס/שפונדרה

לרוטב הברביקיו
1 כוס עגבניות מרוסקות
1 כוס דבש תמרים
4 יח' גמבה אדומה שנקצצה דק
כוסברה טרייה קצוצה היטב
1/2 ל' יין אדום
250 ג' קטשופ איכותי
1/2 כף כוסברה טחונה יבשה
פלפל שחור/מלח
2 כפות סוכר חום
2 ראשי שום טרי כתוש
2 כוסות מים
3 ענפי טימין
2 פלפלוני צ'ילי

אופן ההכנה
מבשלים את הבשר על האש במשך שעתיים לפני הצליה.
להכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים לרוטב לסיר. מבשלים 1/2 שעה על אש נמוכה מאוד עד לצמצום לכדי מחצית הכמות.
בזמן הצלייה, מברישים את הבשר ברוטב כל הזמן, עד להכנתו המלאה. צולים על אש נמוכה מאוד כדי שלא ישרף הסוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר