חומרים:
2 ק"ג לחי עגל נקי טרי – אדום אדום – וחתוך לנתחים 5X5 ס"מ
חצי כוס שמן תירס
5 בצלים בינוניים קצוצים דק
2 ק"ג תפוח אדמה ראטה או קלופים וחתוכים ל-2 או תפוחי אדמה רגילים חתוכים לרבעים
2 ליטר מרק עוף צח
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף בהרט לסופריטו או 1 כפית כורכום+1 כפית פלפל אנגלי טחון+כפית הל טחון+כפית קינמון+כפית כמון
אופן ההכנה:
מחממים סיר עם חצי כוס שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ.
מוסיפים את נתחי הבשר וממשיכים לטגן כ-7 דקות נוספות.
מערבבים מדי פעם. מוסיפים את התבלינים וממשיכים כ-3 דקות נוספות.
מוסיפים את מרק העוף עד לגובה הבשר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה,
מבשלים כשעתיים.
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן רותח ועמוק עד להשחמה.
מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל כשעה נוספת.