סופריט של לחי עגל עם תפוחי אדמה ראטה

חומרים:2 ק"ג לחי עגל נקי טרי – אדום אדום – וחתוך לנתחים 5X5 ס"מחצי כוס שמן תירס5 בצלים בינוניים קצוצים דק2 ק"ג תפוח אדמה ראטה או קלופים וחתוכים ל-2 או תפוחי אדמה רגילים חתוכים לרבעים2 ליטר מרק עוף צח1 כף פלפל שחור גרוס1 כף בהרט לסופריטו או 1 כפית כורכום+1 כפית פלפל אנגלי טחון+כפית הל טחון+כפית קינמון+כפית כמוןאופן ההכנה: מחממים סיר עם חצי כוס שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ. מוסיפים את נתחי הבשר וממשיכים לטגן כ-7 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם. מוסיפים את התבלינים וממשיכים כ-3 דקות נוספות. מוסיפים את מרק העוף עד לגובה הבשר. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה, מבשלים כשעתיים.מטגנים את תפוחי האדמה בשמן רותח ועמוק עד להשחמה. מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל כשעה נוספת.

חומרים:
2 ק"ג לחי עגל נקי טרי – אדום אדום – וחתוך לנתחים 5X5 ס"מ
חצי כוס שמן תירס
5 בצלים בינוניים קצוצים דק
2 ק"ג תפוח אדמה ראטה או קלופים וחתוכים ל-2 או תפוחי אדמה רגילים חתוכים לרבעים
2 ליטר מרק עוף צח
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף בהרט לסופריטו או 1 כפית כורכום+1 כפית פלפל אנגלי טחון+כפית הל טחון+כפית קינמון+כפית כמון

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם חצי כוס שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ.
מוסיפים את נתחי הבשר וממשיכים לטגן כ-7 דקות נוספות.
מערבבים מדי פעם. מוסיפים את התבלינים וממשיכים כ-3 דקות נוספות.
מוסיפים את מרק העוף עד לגובה הבשר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה,
מבשלים כשעתיים.
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן רותח ועמוק עד להשחמה.
מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל כשעה נוספת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר