נתח קצבים צלוי בגריל עם ירקות שרופים באש וארוגולה

חומרים:2 ק"ג נתח קצבים (לבקש מהקצב את החלק העבה) חתוכים לנתחים 3X3 ס"ממלח גסשמן זית10 בצלים קטנים10 עגבניות קטנות5 פלפלים בינוניים חריפים או מתוקיםצרור ארוגולה שטוף ונקיאופן ההכנה:משמנים את נתחי הבשר בעזרת מברשת בשמן זית.מפזרים מלח גס ופלפל. מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה.צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי). במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה.קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים. מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.

חומרים:
2 ק"ג נתח קצבים (לבקש מהקצב את החלק העבה) חתוכים לנתחים 3X3 ס"מ
מלח גס
שמן זית
10 בצלים קטנים
10 עגבניות קטנות
5 פלפלים בינוניים חריפים או מתוקים
צרור ארוגולה שטוף ונקי

אופן ההכנה:
משמנים את נתחי הבשר בעזרת מברשת בשמן זית.
מפזרים מלח גס ופלפל.
מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה.
צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי).
במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה.
קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים.
מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס.
מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר