נקניקיות מרגז ורוטב סלסה עגבניות פיקנטי ב"לאפה"- טורטייה

חומריםאריזת 500 גרם נקניקיות מרגז של זוגלובק5 טורטיותחומרים לרוטב סלסה6 עגבניות נקיות מקליפה וגרעינים חתוכות לקוביות1 בצל אדום קצוץ דקכף נענע קצוצהכף כוסברה קצוצהכף לימונים כבושים קצוציםכפית אריסה מרוקאית (לא חייב)2 כפות שמן זיתמלח/פלפלאופן ההכנהצולים את הנקניקיות על הגריל. מערבבים את כל חומרי הסלסה עוטפים את הנקניקיות והסלסה בטורטיה וצורבים על הגריל 2 דקות מכל צד.

חומרים
אריזת 500 גרם נקניקיות מרגז של זוגלובק
5 טורטיות

חומרים לרוטב סלסה
6 עגבניות נקיות מקליפה וגרעינים חתוכות לקוביות
1 בצל אדום קצוץ דק
כף נענע קצוצה
כף כוסברה קצוצה
כף לימונים כבושים קצוצים
כפית אריסה מרוקאית (לא חייב)
2 כפות שמן זית
מלח/פלפל

אופן ההכנה
צולים את הנקניקיות על הגריל. מערבבים את כל חומרי הסלסה עוטפים את הנקניקיות והסלסה בטורטיה וצורבים על הגריל 2 דקות מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר