פיטריות פורטובלו במילוי קבב בקר, צרובות על הגריל עם טחינה אפורה

חומרים500 גרם בשר טחון של זוגלובק 5 פיטריות פורטובלו גדולות מופרדות מהרגל5 רגלי פטריות קצוצות1 בצל קצוץ2 כפות פטרוזיליה קצוצה2 כפות בצל ירוק פרוסמלח/פלפלשמן זיתלטחינה1 שן שום2 כפות קצחחצי כוס מיץ לימון טריחצי כוס מים1 כוס טחינה גולמיתמלחאופן הכנת הקבב והפטריות1. מטגנים את הבצל ואת הפטריות בכף שמן זית כשתי דקות. מורידים מהאש ומערבבים עם שאר החומרים.2. ממלאים את הפטריות בקבב, מורחים במעט שמן זית וצורבים על הגריל כשלוש דקות מכל צד.לטחינהמערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.

חומרים
500 גרם בשר טחון של זוגלובק
5 פיטריות פורטובלו גדולות מופרדות מהרגל
5 רגלי פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק פרוס
מלח/פלפל
שמן זית

לטחינה
1 שן שום
2 כפות קצח
חצי כוס מיץ לימון טרי
חצי כוס מים
1 כוס טחינה גולמית
מלח

אופן הכנת הקבב והפטריות
1. מטגנים את הבצל ואת הפטריות בכף שמן זית כשתי דקות. מורידים מהאש ומערבבים עם שאר החומרים.
2. ממלאים את הפטריות בקבב, מורחים במעט שמן זית וצורבים על הגריל כשלוש דקות מכל צד.

לטחינה
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר