קבבוני טלה, חציל קלוי בגריל, צנובר ורוטב טחינה

חומרים ל- 4 מנות:600 גר' בשר טלה טחון1 חציל4 כפות טחינה גולמית30 גר' צנובריםצרור פטרוזיליה קצוץ1 בצל בינוני קצוץמלחכמוןפלפל שחור1/4 כוס סודהעלי מיקרו לקישוט12 מקלות קינמון1/4 לימון סחוט1/4 שן שום קטושמלח ופלפלאופן הכנת התערובת לקבב: מניחים את הבשר, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, בצל, מלח, כמון, פלפל שחור, צנוברים וסודה. מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמן זית.ניצור קבבונים סביב מקל קינמון ונניח בצד.צולים את הקבבונים במחבת חמה – עדיף עם פסים.מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ל- 8 דקות אופן הכנת החציל:נחתוך חציל ל-12 קוביות שוות ונתבל במלח, פלפל ושמן זית. נכניס לתנור לטמפ' של 220 מעלות למשך 12 דקות עד אשר החציל יהפוך זהוב ונניח בצד.אופן הכנת הטחינה:לערבב 4 כפות טחינה, 4 כפות מים, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה עד לקבלת טחינה חלקה ללא גושים. הגשה:לסדר על כל צלחת 3 קוביות חציל.מעל להניח את הקבב.לבזוק טחינה על כל קבב. לעטר בעלי מיקרו. מסעדת Olive Leaf, א'-ה' 22:30-19:00, שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300.

חומרים ל- 4 מנות:
600 גר' בשר טלה טחון
1 חציל
4 כפות טחינה גולמית
30 גר' צנוברים
צרור פטרוזיליה קצוץ
1 בצל בינוני קצוץ
מלח
כמון
פלפל שחור
1/4 כוס סודה
עלי מיקרו לקישוט
12 מקלות קינמון
1/4 לימון סחוט
1/4 שן שום קטוש
מלח ופלפל

אופן הכנת התערובת לקבב:
מניחים את הבשר, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, בצל, מלח, כמון, פלפל שחור, צנוברים וסודה.
מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמן זית.
ניצור קבבונים סביב מקל קינמון ונניח בצד.
צולים את הקבבונים במחבת חמה – עדיף עם פסים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ל- 8 דקות

אופן הכנת החציל:
נחתוך חציל ל-12 קוביות שוות ונתבל במלח, פלפל ושמן זית.
נכניס לתנור לטמפ' של 220 מעלות למשך 12 דקות עד אשר החציל יהפוך זהוב ונניח בצד.

אופן הכנת הטחינה:
לערבב 4 כפות טחינה, 4 כפות מים, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה עד לקבלת טחינה חלקה ללא גושים.

הגשה:
לסדר על כל צלחת 3 קוביות חציל.
מעל להניח את הקבב.
לבזוק טחינה על כל קבב.
לעטר בעלי מיקרו.

מסעדת Olive Leaf, א'-ה' 22:30-19:00, שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר