אנטריקוט דקיק במרינאדה

מתכון קליל וקצת שונה, אבל ערב לחך במידה רבה מאוד. במתכון זה נשתמש בפרוסות דקות ככל הניתן של אנטריקוט – לא כמו של סטייק רגיל. 50 גר` ממוצע – מצוין.חומרים למריאדה:סויהבצל ירוק קצוץמעט סוכרשמן שומשום8 שיני שום טרי פרוסותפלפל שחור גרוסזרעי שומשום (לא חובה) יין אורז (לא חובה)אופן ההכנה:מערבבים את מרכיבי הרוטב עד שהסוכר נמס. 1/2חצי מהכמות של הרוטב שמים בתבנית, ומניחים את פרוסות האנטריקוט מעליו. על האנטריקוט שופכים את שארית הרוטב.מניחים בצד להשרייה למשך שעתיים.הכנה בגריל:צולים קלות, שימו לב שהפרוסות דקות, לאכול מיד.www.MeetTheMeat.com

מתכון קליל וקצת שונה, אבל ערב לחך במידה רבה מאוד.
במתכון זה נשתמש בפרוסות דקות ככל הניתן של אנטריקוט – לא כמו של סטייק רגיל. 50 גר` ממוצע – מצוין.

חומרים למריאדה:
סויה
בצל ירוק קצוץ
מעט סוכר
שמן שומשום
8 שיני שום טרי פרוסות
פלפל שחור גרוס
זרעי שומשום (לא חובה)
 יין אורז (לא חובה)

אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הרוטב עד שהסוכר נמס. 1/2
חצי מהכמות של הרוטב שמים בתבנית, ומניחים את פרוסות האנטריקוט מעליו. 
על האנטריקוט שופכים את שארית הרוטב.
מניחים בצד להשרייה למשך שעתיים.

הכנה בגריל:
צולים קלות, שימו לב שהפרוסות דקות, 
לאכול מיד.

www.MeetTheMeat.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר