לאוהבי הטי-בון, הנתח האולטימטיבי של הבקר, זה שמשלב כמעט את הכל.
כאן נתמודד עם נתחי טי-בון בעובי של כ- 3 ס"מ.
בתחילה נפזר היטב ונתבל את הסטייקים בתערובת של תבלינים: אבקת צ`ילי, אורגנו, כמון, שום, חרדל ומלח. כמויות, כל אחד לפי טעמו.
רוטב טובאקי:
מערבבים היטב בקערה: שמן זית, פרוסות שום טרי, פרוסות עגולות של פלפל ירוק חריף, כוסברה קצוצה דק.
הכמויות – כל אחד לפי טעמו ואהבתו.
הכנת הטי-בון:
צולים את הסטייקים למידת הצלייה הרצויה.
מניחים בצלחת, ובצד הסטייק שופכים מהרוטב ומגישים.