המבורגר אנטריקוט

מצרכים ל-7 – 8 המבורגרים:300 גרם נתח שפונדרה (קשתית) ללא עצם 600 גרם נתח אנטריקוט600 גרם צלעות בקר (מספר 2)כפית מלח דקחצי כפית פלפל שחור דקחצי כוס סודה לשתייה אופן ההכנה:לבקש מהקצב לטחון את המרכיבים (טחינה דקה תהרוס את המרקם), להוסיף את התיבול פנימה ולערבב. אם מוסיפים את התיבול בבית, יש לזכור כי צריך ללוש את המסה כמו שלשים בצק, לפחות במשך 5 דקות על מנת שכל המרכיבים יתחברו. יוצרים קציצות של 200 גרם (בקוטר של 8-10 ס"מ). משטחים את הקציצות לתוך טבעת עגולה (רינג), שבתחתיתה נייר אפייה או ניילון נצמד (כדי שיהיה קל להרים את ההמבורגר). למי שאין רינג, אפשר להניח את הקציצות על גבי קרש חיתוך ועליו נייר אפייה או ניילון נצמד, ולקרוץ עיגולים באמצעות כוס גדולה. טובלים אצבעות בקערת מים ומחליקים מתוך הרינג, בעזרת היד, את החלק העליון של הקציצה. מחממים את הגריל, או את המנגל, או את מחבת הפסים, וצולים את הקציצה משני הצדדים למידת הצלייה הרצויה (קציצה במידת עשייה של מדיום אידיאלית להמבורגר אנטריקוט, מכיוון שבמידות צלייה גבוהות יותר המרקם נהרס).את הקציצה אפשר לאכול כפי שהיא או בתוך לחמנייה. הלחמנייה צריכה להיות אוורירית. ניתן לקצוץ חסה אייסברג ולפזר על תחתית הלחמנייה. על גבי הקציצה יש לפרוס פרוסת עגבנייה גדולה, מעליה להניח פרוסות מלפפון חמוץ (עדיף בחומץ ולא במלח), ומעל פרוסות בצל סגול. רשת BBB בורגוס בורגר בר – מסעדות בסגנון דיינר אמריקאי

מצרכים ל-7 – 8 המבורגרים:
300 גרם נתח שפונדרה (קשתית) ללא עצם
600 גרם נתח אנטריקוט
600 גרם צלעות בקר (מספר 2)
כפית מלח דק
חצי כפית פלפל שחור דק
חצי כוס סודה לשתייה

אופן ההכנה:
לבקש מהקצב לטחון את המרכיבים (טחינה דקה תהרוס את המרקם), להוסיף את התיבול פנימה ולערבב.
אם מוסיפים את התיבול בבית, יש לזכור כי צריך ללוש את המסה כמו שלשים בצק, לפחות במשך 5 דקות על מנת שכל המרכיבים יתחברו.
יוצרים קציצות של 200 גרם (בקוטר של 8-10 ס"מ).
משטחים את הקציצות לתוך טבעת עגולה (רינג), שבתחתיתה נייר אפייה או ניילון נצמד (כדי שיהיה קל להרים את ההמבורגר).
למי שאין רינג, אפשר להניח את הקציצות על גבי קרש חיתוך ועליו נייר אפייה או ניילון נצמד, ולקרוץ עיגולים באמצעות כוס גדולה.
טובלים אצבעות בקערת מים ומחליקים מתוך הרינג, בעזרת היד, את החלק העליון של הקציצה.
מחממים את הגריל, או את המנגל, או את מחבת הפסים, וצולים את הקציצה משני הצדדים למידת הצלייה הרצויה (קציצה במידת עשייה של מדיום אידיאלית להמבורגר אנטריקוט, מכיוון שבמידות צלייה גבוהות יותר המרקם נהרס).
את הקציצה אפשר לאכול כפי שהיא או בתוך לחמנייה. הלחמנייה צריכה להיות אוורירית.
ניתן לקצוץ חסה אייסברג ולפזר על תחתית הלחמנייה.
על גבי הקציצה יש לפרוס פרוסת עגבנייה גדולה, מעליה להניח פרוסות מלפפון חמוץ (עדיף בחומץ ולא במלח), ומעל פרוסות בצל סגול.

רשת BBB בורגוס בורגר בר – מסעדות בסגנון דיינר אמריקאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר