מתכון קליל וקצת שונה, אבל ערב לחך במידה רבה מאוד.
במתכון זה נשתמש בפרוסות דקות ככל הניתן של אנטריקוט – לא כמו של סטייק רגיל. 50 גר` ממוצע – מצוין.
חומרים למריאדה:
סויה
בצל ירוק קצוץ
מעט סוכר
שמן שומשום
8 שיני שום טרי פרוסות
פלפל שחור גרוס
זרעי שומשום (לא חובה)
יין אורז (לא חובה)
אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הרוטב עד שהסוכר נמס. 1/2
חצי מהכמות של הרוטב שמים בתבנית, ומניחים את פרוסות האנטריקוט מעליו.
על האנטריקוט שופכים את שארית הרוטב.
מניחים בצד להשרייה למשך שעתיים.
הכנה בגריל:
צולים קלות, שימו לב שהפרוסות דקות,
לאכול מיד.