מצרכים:
1 ק"ג בשר מיובש
3 כפות רוטב דגים
1 כפית פלפל לבן
1 כף סוכר לבן
שמן אורז לטיגון
אופן ההכנה:
פורסים את הבשר ומוסיפים רוטב דגים, סוכר ופלפל.
מערבבים ומשרים שעתיים על מנת לאפשר לבשר לספוג את הטעמים.
לאחר שעתיים, מחממים מחבת ומניחים את הבשר ל- 3 דקות מכל צד.
מסירים מהאש.
חותכים את הבשר לרצועות ומטגנים בשמן אורז עמוק.
סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".