חומרים:
1 ק"ג כתף עגל (לבקש מהקצב להכין לצלי)
2 יח' בצל מקולף
2 יח' גזר מקולף
2 יח' שורש פטרוזליה
1 ראש שום
1 ליטר מרק עוף
1/2 ק"ג תערובת פירות יבשים (תאנים, שזיפים ומשמש)
330 מ"ל יין לבן
100 מ"ל תרכיז רימונים
אופן ההכנה:
לפלפל ולהמליח את הנתח.
לטגן את הנתח מכל הצדדים עד שיגיע להשחמה.
להניח בצד.
לחתוך את הירקות לרבעים.
לטגן את כל הירקות להוסיף את היין.
להביא לרתיחה.
להוסיף 1 ליטר מרק עוף ואת הפירות היבשים.
להניח את הצלי במרכז הסיר.
לבשל על אש נמוכה למשך שעה.
מסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת–גן טל 03-7526222.