תבשיל חיטת קמוט עם בשר עגל וירקות

מצרכים ל- 4 סועדים:אריזה של חיטת קמוט מסדרת "10 דקות" של סוגת (250 גרם)4 כוסות מים1 כפית מלח½ כפית פלפל שחור גרוס1 שן שום קצוצה 200 ג' בשר עגל או בקר טחונים גס ½ גזר חתוך לקוביות ½ בצל חתוך לקוביות½ ראש סלרי חתוך לקוביות6 כפות שמן קנולה4 כפות פטרוזיליה קצוצה או גבעולי עירית לקישוטאופן ההכנה:מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים בצל. מטגנים כ- 4 דקות.מוסיפים שום וממשיכים לטגן עוד כ- 30 שניות. מוסיפים גזר ואת ראש הסלרי וממשיכים לטגן עוד כ- 3 דקות . מוסיפים את הבשר ומטגנים כ- 4 דקות, תוך כדי הטיגון מפוררים את הבשר במזלג. מתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את המים ומכסים את הסיר עד לרתיחה.מסירים את המכסה ומוסיפים את החיטה.מכסים שוב את הסיר ומבשלים כ- 10 דקות עד שהמים נספגים בחיטה. פותחים את המכסה ומוסיפים ברגע האחרון פטרוזיליה קצוצה גבעולי עירית.מגישים חם.צ'רלי פדידה הוא שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"צילום: דן פרץ

מצרכים ל- 4 סועדים:
אריזה של חיטת קמוט מסדרת "10 דקות" של סוגת (250 גרם)
4 כוסות מים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 שן שום קצוצה
200 ג' בשר עגל או בקר טחונים גס
½ גזר חתוך לקוביות
½ בצל חתוך לקוביות
½ ראש סלרי חתוך לקוביות
6 כפות שמן קנולה
4 כפות פטרוזיליה קצוצה או גבעולי עירית לקישוט

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים בצל.
מטגנים כ- 4 דקות.
מוסיפים שום וממשיכים לטגן עוד כ- 30 שניות.
מוסיפים גזר ואת ראש הסלרי וממשיכים לטגן עוד כ- 3 דקות .
מוסיפים את הבשר ומטגנים כ- 4 דקות, תוך כדי הטיגון מפוררים את הבשר במזלג. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המים ומכסים את הסיר עד לרתיחה.
מסירים את המכסה ומוסיפים את החיטה.
מכסים שוב את הסיר ומבשלים כ- 10 דקות עד שהמים נספגים בחיטה.
פותחים את המכסה ומוסיפים ברגע האחרון פטרוזיליה קצוצה גבעולי עירית.
מגישים חם.

צ'רלי פדידה הוא שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"

צילום: דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר