מוצ'בורגר – המבורגר עסיסי קל להכנה

חומרים:1 קילו שפונדרה טחון 2 כפות אגוזים טחונים1 כף חרדל1 כף קטשופ1/2 כפית פלפל שחור1/2 כפית מלח1/2 כפית סודה לשתיהאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים במיקסר עם וו לישה.(הערבוב נותן את המיצוק מכיוון שאין ביצים).ליצור את ההמברגורים בגודל הרצוי.לצלות משני הצדדים כ- 3 דקות לכל צד.

חומרים:
1 קילו שפונדרה טחון
2 כפות אגוזים טחונים
1 כף חרדל
1 כף קטשופ
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים במיקסר עם וו לישה.
(הערבוב נותן את המיצוק מכיוון שאין ביצים).
ליצור את ההמברגורים בגודל הרצוי.
לצלות משני הצדדים כ- 3 דקות לכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר