אוסובוקו טלה ביין אדום

חומרים:6 שוקי טלה במשקל של עד 250 גרם ליחידה6 כפות דבש תמרים1 כפית פלפל שחור גרוס עבה1 כפית מלח ים עבה6 גזרים קלופים וחתוכים לטבעותסנטימטר של ג'ינג'ר טרי קצוץחבילת פטרוזיליה קצוצה 4 בצלים פרוסים לרבעים10 שיני שום קלופות1 בקבוק יין אדום יבש וטובחצי כוס קמח4 כפות שמן זיתאופן ההכנה:מקמחים את שוקי הטלה ומעבירים לסיר כבד ועמוק עם שמן זית חם, ל"אטימה" (צריבה קלה) מכל הצדדים. מניחים בצד. מוסיפים לסיר את הירקות ומטגנים מספר דקות, על אש נמוכה. לאחר שהירקות מתרככים מעט, מסדרים את שוקי הטלה הצרובות על הירקות. מוזגים את בקבוק היין האדום לסיר.מתבלים בדבש, אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 שעות. חשוב: לא לערבב את התבשיל במשך הבישול, מאחר והבשר עלול להתפרק. לפני ההגשה מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.תוספת של תפוחי אדמה קטנטנים וסלט ירוק תמיד טובה.

חומרים:
6 שוקי טלה במשקל של עד 250 גרם ליחידה
6 כפות דבש תמרים
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית מלח ים עבה
6 גזרים קלופים וחתוכים לטבעות
סנטימטר של ג'ינג'ר טרי קצוץ
חבילת פטרוזיליה קצוצה
4 בצלים פרוסים לרבעים
10 שיני שום קלופות
1 בקבוק יין אדום יבש וטוב
חצי כוס קמח
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מקמחים את שוקי הטלה ומעבירים לסיר כבד ועמוק עם שמן זית חם, ל"אטימה" (צריבה קלה) מכל הצדדים.
מניחים בצד.
מוסיפים לסיר את הירקות ומטגנים מספר דקות, על אש נמוכה.
לאחר שהירקות מתרככים מעט, מסדרים את שוקי הטלה הצרובות על הירקות.
מוזגים את בקבוק היין האדום לסיר.
מתבלים בדבש, אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח.
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 שעות.
חשוב: לא לערבב את התבשיל במשך הבישול, מאחר והבשר עלול להתפרק.
לפני ההגשה מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
תוספת של תפוחי אדמה קטנטנים וסלט ירוק תמיד טובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר