טטאקי פילה בקר

רכיבים (ל-2 מנות):200 גרם פילה בקררכיבים למרינדה:1 כף טימין קצוצה1 כף כוסברה קצוצה2כפות פטרוזיליה קצוצה0.5 כפית פפריקה חריפה 1 כף פפריקה מתוקה3 כפות שמן זית0.5 כפית מלח גס0.5 פלפל שחור גרוסמערבבים בקערה את כל הרכיביםרכיבים לרוטב האסיאתי:3 כפות סויה1 כפית שמן שומשום0.5כפית ג'ינג'ר קצוץ2 כפות שמן זית0.5 כפית פלפל גרוסמערבבים את כל הרכיבים יחד בקערהרכיבים להגשה:חצי אננס פרוס דק2 צנוניות פרוסות דקמיקרו עליםאופן ההכנה:צורבים על מחבת חמה נתח פילה מאוד דק מכל צד.מיד טובלים במרינדה שהכנו. משרים את נתח הבשר במרינדה עד שמתקרר.פורסים ניילון נצמד כפול על משטח.שמים את הנתח במרכז, מעליו שופכים את העודף של המרינדה, ועוטפים חזק עם הניילון הנצמד. בנוסף עוטפים את הנתח בנייר אלומיניום.תוך כדי מעצבים את הנתח לצורה אחידה ודחוסה, ומכניסים למקרר לשעתיים עד לילה.אופן ההגשה:מורידים חלק מנייר הכסף והניילון.פורסים את הנתח בשר לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה. בצלחת מניחים פרוסות של אננס ומעל את פרוסות הפילה.מוזגים מעל את הרוטב האסיאתי שהכנו.מקשטים בצנוניות ומיקרו עלים. שף ארתור בילדר, מסעדת 2c בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי, תל אביב

רכיבים (ל-2 מנות):
200 גרם פילה בקר
רכיבים למרינדה:
1 כף טימין קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
2כפות פטרוזיליה קצוצה
0.5 כפית פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית
0.5 כפית מלח גס
0.5 פלפל שחור גרוס
מערבבים בקערה את כל הרכיבים

רכיבים לרוטב האסיאתי:
3 כפות סויה
1 כפית שמן שומשום
0.5כפית ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות שמן זית
0.5 כפית פלפל גרוס
מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה

רכיבים להגשה:
חצי 
אננס פרוס דק
2 צנוניות פרוסות דק
מיקרו עלים

אופן ההכנה:
צורבים על מחבת חמה נתח פילה מאוד דק מכל צד.
מיד טובלים במרינדה שהכנו.
משרים את נתח הבשר במרינדה עד שמתקרר.
פורסים ניילון נצמד כפול על משטח.
שמים את הנתח במרכז, מעליו שופכים את העודף של המרינדה, ועוטפים חזק עם הניילון הנצמד.
בנוסף עוטפים את הנתח בנייר אלומיניום.
תוך כדי מעצבים את הנתח לצורה אחידה ודחוסה, ומכניסים למקרר לשעתיים עד לילה.

אופן ההגשה:
מורידים חלק מנייר הכסף והניילון.
פורסים את הנתח בשר לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה.
בצלחת מניחים פרוסות של אננס ומעל את פרוסות הפילה.
מוזגים מעל את הרוטב האסיאתי שהכנו.
מקשטים בצנוניות ומיקרו עלים.

שף ארתור בילדר, מסעדת 2c בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי, תל אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר