רכיבים (ל-2 מנות):
200 גרם פילה בקר
רכיבים למרינדה:
1 כף טימין קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
2כפות פטרוזיליה קצוצה
0.5 כפית פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית
0.5 כפית מלח גס
0.5 פלפל שחור גרוס
מערבבים בקערה את כל הרכיבים
רכיבים לרוטב האסיאתי:
3 כפות סויה
1 כפית שמן שומשום
0.5כפית ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות שמן זית
0.5 כפית פלפל גרוס
מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה
רכיבים להגשה:
חצי אננס פרוס דק
2 צנוניות פרוסות דק
מיקרו עלים
אופן ההכנה:
צורבים על מחבת חמה נתח פילה מאוד דק מכל צד.
מיד טובלים במרינדה שהכנו.
משרים את נתח הבשר במרינדה עד שמתקרר.
פורסים ניילון נצמד כפול על משטח.
שמים את הנתח במרכז, מעליו שופכים את העודף של המרינדה, ועוטפים חזק עם הניילון הנצמד.
בנוסף עוטפים את הנתח בנייר אלומיניום.
תוך כדי מעצבים את הנתח לצורה אחידה ודחוסה, ומכניסים למקרר לשעתיים עד לילה.
אופן ההגשה:
מורידים חלק מנייר הכסף והניילון.
פורסים את הנתח בשר לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה.
בצלחת מניחים פרוסות של אננס ומעל את פרוסות הפילה.
מוזגים מעל את הרוטב האסיאתי שהכנו.
מקשטים בצנוניות ומיקרו עלים.
שף ארתור בילדר, מסעדת 2c בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי, תל אביב