קדירת שריר ביין אדום וירקות שורש בניחוח תימין

חומרים: 1 ק"ג בשר שריר של בקר2 בצלים גדולים1 שורש סלרי 1 שורש פטרוזיליה 3 גזרים גדוליםתימין עלה דפנהבקבוק יין אדום 3 כפות סוכרמלחפלפלראש שוםאופן ההכנה:ממליחים ומפלפלים את הבשר וצולים בסיר מיוחד לקדירה (סיר ברזל או פויקה, אם יש), עד שמשחים. מוסיפים לסיר את הירקות חתוכים לרבעים.צולים ביחד כ-20 דקות.לאחר שהירקות משחימים מוסיפים את היין, התימין, עלה דפנה ואת הסוכר. מבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך.

חומרים:
1 ק"ג בשר שריר של בקר
2 בצלים גדולים
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
3 גזרים גדולים
תימין
עלה דפנה
בקבוק יין אדום
3 כפות סוכר
מלח
פלפל
ראש שום

אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את הבשר וצולים בסיר מיוחד לקדירה (סיר ברזל או פויקה, אם יש), עד שמשחים.
מוסיפים לסיר את הירקות חתוכים לרבעים.
צולים ביחד כ-20 דקות.
לאחר שהירקות משחימים מוסיפים את היין, התימין, עלה דפנה ואת הסוכר.
מבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר