קדירה מהירה של אורז עם בשר וזעפרן

מצרכים:1 כוס אורז2 שערות זעפרן של "חוות דרך התבלינים"1.5 כוסות מיםפלפל שחורכמון1/2 כפית בהרט של "חוות דרך התבלינים"1 בצל קצוץ דקמלח לפי הטעם2 כוסות בשר עגל טחון6 כפות תערובת לאורז עם בשר של "חוות דרך התבלינים"אופן ההכנה:לחלוט 2 שערות זעפרן עם כוס וחצי מים רותחים.לטגן את האורז במעט שמן ולתבל בפלפל ובמלח.להוסיף את המים הרותחים עם הזעפרן.להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, ולבשל 20 דקות על אש נמוכה.לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את הבשר הטחון לטיגון.להוסיף תערובת לאורז, בהרט, פלפל שחור, כמון ומלח לפי הטעם (אפשר להוסיף מעט מים).לבשל חצי שעה על אש בינונית.לערבב עם האורז ולהגיש חם.

מצרכים:
1 כוס אורז
2 שערות זעפרן של "חוות דרך התבלינים"
1.5 כוסות מים
פלפל שחור
כמון
1/2 כפית בהרט של "חוות דרך התבלינים"
1 בצל קצוץ דק
מלח לפי הטעם
2 כוסות בשר עגל טחון
6 כפות תערובת לאורז עם בשר של "חוות דרך התבלינים"

אופן ההכנה:
לחלוט 2 שערות זעפרן עם כוס וחצי מים רותחים.
לטגן את האורז במעט שמן ולתבל בפלפל ובמלח.
להוסיף את המים הרותחים עם הזעפרן.
להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, ולבשל 20 דקות על אש נמוכה.
לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את הבשר הטחון לטיגון.
להוסיף תערובת לאורז, בהרט, פלפל שחור, כמון ומלח לפי הטעם (אפשר להוסיף מעט מים).
לבשל חצי שעה על אש בינונית.
לערבב עם האורז ולהגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר