לשון בקר

חומרים:1 לשון כבושה2 בצלים1 גזר2 שיני שום2 עלי דפנה5 כדורי פלפל שחוראופן ההכנה:שורים את הלשון במים קרים במשך יממה.מסננים ושמים בסיר עם מים קרים כדי כיסוי.מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף.מוסיפים מים טריים כדי כיסוי ומרתיחים שוב.מוסיפים את שאר החומרים.מבשלים במשך כ- 3 שעות עד ריכוך מלא.מעבירים את הלשון למים קרים ומייד קולפים את העור. מגישים פרוס, חם או קר.

חומרים:
1 לשון כבושה
2 בצלים
1 גזר
2 שיני שום
2 עלי דפנה
5 כדורי פלפל שחור

אופן ההכנה:
שורים את הלשון במים קרים במשך יממה.
מסננים ושמים בסיר עם מים קרים כדי כיסוי.
מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף.
מוסיפים מים טריים כדי כיסוי ומרתיחים שוב.
מוסיפים את שאר החומרים.
מבשלים במשך כ- 3 שעות עד ריכוך מלא.
מעבירים את הלשון למים קרים ומייד קולפים את העור.
מגישים פרוס, חם או קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר