קלופס

חומרים:1 ק"ג בשר בקר טחון3 בצלים מגוררים1 קישוא מגורר1 תפו"א מגורר3 ביצים טרופות6 שיני שום מעוכותפירורי לחם3 ביצים קשות וקלופותמלח, פלפלאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים, למעט הביצים הקשות.ממלאים תבנית מאורכת ומשומנת בחצי המסה.מניחים מעל את הביצים הקשות ומכסים בחצי השני של מסת הבשר.אופים במשך כשעה.אפשרות אחרת: לעצב ממסת הבשר קציצות, לצפות אותן בפרורי-לחם ולטגן אותן.

חומרים:
1 ק"ג בשר בקר טחון
3 בצלים מגוררים
1 קישוא מגורר
1 תפו"א מגורר
3 ביצים טרופות
6 שיני שום מעוכות
פירורי לחם
3 ביצים קשות וקלופות
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים, למעט הביצים הקשות.
ממלאים תבנית מאורכת ומשומנת בחצי המסה.
מניחים מעל את הביצים הקשות ומכסים בחצי השני של מסת הבשר.
אופים במשך כשעה.
אפשרות אחרת: לעצב ממסת הבשר קציצות, לצפות אותן בפרורי-לחם ולטגן אותן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר