קציצות טלה, פלפל קלוי, קרם חצילים ועלי כוסברה

חומרים ל-4 סועדים:600 גרם בשר טלה טחון1/2 בצל1/4 צרור כוסברה1/4 צרור נענע1/4 צרור פטרוזיליה1/2 כף פפריקה מתוקה1/2 כף כמון1/2 כף פלפל שחורמלח4 פלפל אדום מתוק1 חצילשמן זיתשום קונפי4 כפות שמנת מתוקהעלי כוסברהאופן הכנת הקציצות:מכניסים לתוך קערה בשר טלה טחון, בצל קצוץ דק, כוסברה, נענע ופטרוזיליה קצוצה דק.מתבלים (בפפריקה, כמון, פלפל ומלח), ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.יוצרים קציצות בגודל של כ- 90 גרם ליחידה.מטגנים בשמן זית, כדקה מכל צד.מכניסים לתנור למשך 5 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.אופן הכנת הפלפל:מניחים בתבנית את הפלפלים, מזליפים שמן זית, ומכניסים לתנור ל-8 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.אופן הכנת קרם חצילים: קולים את החציל על הגז עד לריכוך ומקלפים.מכניסים למיקסר את החציל.מוסיפים: מלח, פלפל, שום קונפי, ושמנת מתוקה.מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.אופן הגשת המנה:מניחים בקערה גדולה את קרם החצילים, עליו במרכז הצלחת את הפלפל האדום.את הקציצות משפדים בשיפודים קטנים ומניחים מסביב לפלפל. מסביב מפזרים עלי כוסברה.

חומרים ל-4 סועדים:
600 גרם בשר טלה טחון
1/2 בצל
1/4 צרור כוסברה
1/4 צרור נענע
1/4 צרור פטרוזיליה
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף כמון
1/2 כף פלפל שחור
מלח
4 פלפל אדום מתוק
1 חציל
שמן זית
שום קונפי
4 כפות שמנת מתוקה
עלי כוסברה

אופן הכנת הקציצות:
מכניסים לתוך קערה בשר טלה טחון, בצל קצוץ דק, כוסברה, נענע ופטרוזיליה קצוצה דק.
מתבלים (בפפריקה, כמון, פלפל ומלח), ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
יוצרים קציצות בגודל של כ- 90 גרם ליחידה.
מטגנים בשמן זית, כדקה מכל צד.
מכניסים לתנור למשך 5 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.

אופן הכנת הפלפל:
מניחים בתבנית את הפלפלים, מזליפים שמן זית, ומכניסים לתנור ל-8 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.

אופן הכנת קרם חצילים:
קולים את החציל על הגז עד לריכוך ומקלפים.
מכניסים למיקסר את החציל.
מוסיפים: מלח, פלפל, שום קונפי, ושמנת מתוקה.
מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

אופן הגשת המנה:
מניחים בקערה גדולה את קרם החצילים, עליו במרכז הצלחת את הפלפל האדום.
את הקציצות משפדים בשיפודים קטנים ומניחים מסביב לפלפל.
מסביב מפזרים עלי כוסברה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר