צ'טני שזיפים על המבורגר טלה

רכיבים לצ'טני:1 ק"ג שזיפים מגולענים6 שיני שום קצוצות1 בצל סגול קצוץ150 גר' חומץ בלסמי150 גר' סוכר20 גר' מלח1 ליטר יין אדום משובח100 גר' רוטב מרסלהאופן ההכנה:מטגנים את הבצל והשום עם מעט שמן. מוסיפים את הסוכר, המלח, היין האדום והחומץ הבלסמי עד צמצום של 50% מהנוזל. מוסיפים את השזיפים.מבשלים עוד 10-20 דקות (עד ריכוך השזיפים).מכבים את האש ומוספים רוטב מרסלה. אופן הכנת ההמבורגר והמנה:על גריל לוהט מניחים המבורגר טלה 220 גר'.צולים עד רמת עשייה רצויה (מדיום/וואל/וואל דאן).מעל מניחים את הצ'טני שזיפים.מסעדת "בורגוס", רחוב הבנאים 4, אשדוד. טל' 08-8539797

רכיבים לצ'טני:
1 ק"ג שזיפים מגולענים
6 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול קצוץ
150 גר' חומץ בלסמי
150 גר' סוכר
20 גר' מלח
1 ליטר יין אדום משובח
100 גר' רוטב מרסלה

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והשום עם מעט שמן.
מוסיפים את הסוכר, המלח, היין האדום והחומץ הבלסמי עד צמצום של 50% מהנוזל.
מוסיפים את השזיפים.
מבשלים עוד 10-20 דקות (עד ריכוך השזיפים).
מכבים את האש ומוספים רוטב מרסלה.

אופן הכנת ההמבורגר והמנה:
על גריל לוהט מניחים המבורגר טלה 220 גר'.
צולים עד רמת עשייה רצויה (מדיום/וואל/וואל דאן).
מעל מניחים את הצ'טני שזיפים.

מסעדת "בורגוס", רחוב הבנאים 4, אשדוד. טל' 08-8539797

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר