רולדת בשר ופטריות ביין אדום

חומרים לבצק שמרים:1/2 ק"ג קמח1 כף שמרים יבשים1 כפית מלח1 כפית סוכר1/4 כוס שמן זיתכוס מיםאופן ההכנה:מערבלים במיקסר 7 דקות עד לקבלת בצק רך.במידת הצורך מוסיפים מים או קמח.מתפיחים כ- 40 דקות בקערה מכוסה במגבת.מצרכים למילוי:1 ק"ג בשר בקר טחון1 חב' פטריות שמפיניון קצוצות1 חב' פטריות פורטובלו קצוצות2 בצלים קצוצים3 שיני שום קצוצות1 גזר מגורר1/2 כוס יין אדוםמלחפלפלאופן ההכנה:מטגנים בצל, שום, גזר ופטריות במחבת עם מעט שמן זית.מתבלים במלח ופלפל.מוסיפים בשר ויין, ומבשלים עד שהבשר מוכן.מסננים ומעבירים נוזלים בחזרה למחבת.מצמצמים לרוטב סמיך ומערבבים עם הבשר.מרדדים בצק לריבוע.מניחים מילוי במרכז ומגלגלים לרולדה.מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.מעטרים בשומשום ואופים כ- 30-35 דקות ב- 170 מעלות.ממתכוני פסטיבל "יין, שוקולד&קפה" בקניון CINEMALL בחיפה – עם סדנאות שף, הדרכות יין, והפתעות משוקולד איכותי.

חומרים לבצק שמרים:
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1/4 כוס שמן זית
כוס מים

אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר 7 דקות עד לקבלת בצק רך.
במידת הצורך מוסיפים מים או קמח.
מתפיחים כ- 40 דקות בקערה מכוסה במגבת.

מצרכים למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 חב' פטריות שמפיניון קצוצות
1 חב' פטריות פורטובלו קצוצות
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 גזר מגורר
1/2 כוס יין אדום
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מטגנים בצל, שום, גזר ופטריות במחבת עם מעט שמן זית.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים בשר ויין, ומבשלים עד שהבשר מוכן.
מסננים ומעבירים נוזלים בחזרה למחבת.
מצמצמים לרוטב סמיך ומערבבים עם הבשר.
מרדדים בצק לריבוע.
מניחים מילוי במרכז ומגלגלים לרולדה.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מעטרים בשומשום ואופים כ- 30-35 דקות ב- 170 מעלות.

ממתכוני פסטיבל "יין, שוקולד&קפה" בקניון CINEMALL בחיפה – עם סדנאות שף, הדרכות יין, והפתעות משוקולד איכותי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר