אוסבוקו עם שוק טלה

חומרים:שוק טלה בינוניגרגרי הל 2 גזרים2 בצל 2 כרישהציר בשר בקר1 ק"ג חיטה1 כף רסק עגבניות2 כפות דבשתבלינים: כמון, פפריקה מתוקה, קינמון, מלח ופלפל אופן ההכנה:לקבלת תוצאות טובות ביותר בבישול נכין את האוסבוקו במקביל לחיטה. הכנת האוסובוקו: מטגנים את האוסובוקו בקמח (לסגירה מושלמת של הטעמים).מעבירים לציר בקר.מוסיפים לציר מקלות קינמון גרגירי הל, גזר, בצל וכרישה.מבשלים כשעתיים על אש קטנה.הכנת החיטה: לאחר שהחיטה הושרתה במים כשעה נסנן את החיטה מהמים, נחמם סיר עם שמן ונוסיף את חצאי שיני השום, כרישה ובצל קצוץ. עכשיו נוסיף את החיטה, נתבל במלח, פלפל, פפריקה מתוקה וכמון. נוסיף עוד כף חלקה של רסק עגבניות ו- 2 כוסות מים.נבשל על אש נמוכה במשך כשעתיים. בסוף הבישול נוסיף עוד 2 כפות דבש. הגשת המנה: בצלחת עמוקה וגדולה נשים את החיטה.מעליה נערום את יחידת האוסבוקו, גזר שבושל בציר, שורש פטרוזיליה ומעט רוטב. ADAMA בקתה קולינרית, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זיכרון יעקבטל. 054-4315094, 04-6293183

חומרים:
שוק טלה בינוני
גרגרי הל
2 גזרים
2 בצל
2 כרישה
ציר בשר בקר
1 ק"ג חיטה
1 כף רסק עגבניות
2 כפות דבש
תבלינים: כמון, פפריקה מתוקה, קינמון, מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לקבלת תוצאות טובות ביותר בבישול נכין את האוסבוקו במקביל לחיטה.
הכנת האוסובוקו:
מטגנים את האוסובוקו בקמח (לסגירה מושלמת של הטעמים).
מעבירים לציר בקר.
מוסיפים לציר מקלות קינמון גרגירי הל, גזר, בצל וכרישה.
מבשלים כשעתיים על אש קטנה.

הכנת החיטה:
לאחר שהחיטה הושרתה במים כשעה נסנן את החיטה מהמים,
נחמם סיר עם שמן ונוסיף את חצאי שיני השום, כרישה ובצל קצוץ.
עכשיו נוסיף את החיטה,
נתבל במלח, פלפל, פפריקה מתוקה וכמון.
נוסיף עוד כף חלקה של רסק עגבניות ו- 2 כוסות מים.
נבשל על אש נמוכה במשך כשעתיים.
בסוף הבישול נוסיף עוד 2 כפות דבש.

הגשת המנה:
 בצלחת עמוקה וגדולה נשים את החיטה.
מעליה נערום את יחידת האוסבוקו, גזר שבושל בציר, שורש פטרוזיליה ומעט רוטב. 

ADAMA בקתה קולינרית, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זיכרון יעקב
טל. 054-4315094, 04-6293183

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר