שייטל מוקפץ בפלפלים צהובים ופטריות עם פירה

בימים 1-8 בפברואר יוכלו ליהנות אורחי מסעדת מאראבו של השף יואב בר ממנת שייטל מוקפץ בפלפלים צהובים, כאשר ההנאה תהיה כפולה – גם מהמנה המיוחדת, אך בעיקר מכך שאחוז מהרווחים ממכירת המנה יתרם על ידי המסעדה לאלו"ט, האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים.מתכון ל-4 סועדיםחומרים לשייטל:600 גרם שייטל מיושן חתוך לרצועות100 גרם פטריות שמפיניון100 גרם פטריות יער4 פלפלים צהובים חתוכים לקוביותציר בקרמלחפלפל שחור גרוסשמן זיתאופן הכנת השייטל:במחבת חמה עם שמן זית מקפיצים את השייטל כדקה מכל צד.מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.מוסיפים את הפלפלים הצהובים, ציר הבקר, המלח והפלפל, ומערבבים כחצי דקה עד לצמצום הנוזל.חומרים לפירה:1 ק"ג תפוח אדמה מבושל10 גרם מלח100 גרם חמאהכוס שמנת מתוקה או חלבאופן הכנת הפירה:מועכים את תפוח האדמה בעזרת מולין (כלי להכנת פירה).מוסיפים את המלח והחמאה, ומערבבים.לקראת הסוף מוסיפים את השמנת.הגשה:בצלחת ארוכה יוצקים את הפירה ומעל את השייטל והפטריות.מסעדת מאראבו, בית עוז, רחוב אבא הילל 14, רמת גן. טל. 073-7142828

בימים 1-8 בפברואר יוכלו ליהנות אורחי מסעדת מאראבו של השף יואב בר ממנת שייטל מוקפץ בפלפלים צהובים, כאשר ההנאה תהיה כפולה – גם מהמנה המיוחדת, אך בעיקר מכך שאחוז מהרווחים ממכירת המנה יתרם על ידי המסעדה לאלו"ט, האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים.

מתכון ל-4 סועדים

חומרים לשייטל:
600 גרם שייטל מיושן חתוך לרצועות
100 גרם פטריות שמפיניון
100 גרם פטריות יער
4 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות
ציר בקר
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית

אופן הכנת השייטל:
במחבת חמה עם שמן זית מקפיצים את השייטל כדקה מכל צד.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
מוסיפים את הפלפלים הצהובים, ציר הבקר, המלח והפלפל, ומערבבים כחצי דקה עד לצמצום הנוזל.

חומרים לפירה:
1 ק"ג תפוח אדמה מבושל
10 גרם מלח
100 גרם חמאה
כוס שמנת מתוקה או חלב

אופן הכנת הפירה:
מועכים את תפוח האדמה בעזרת מולין (כלי להכנת פירה).
מוסיפים את המלח והחמאה, ומערבבים.
לקראת הסוף מוסיפים את השמנת.

הגשה:
בצלחת ארוכה יוצקים את הפירה ומעל את השייטל והפטריות.

מסעדת מאראבו, בית עוז, רחוב אבא הילל 14, רמת גן. טל. 073-7142828

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר