חומרים:
2 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 ג"ר כל אחד
לרוטב פירות יער:
400 גרם פירות יער אפשרי להשיג קפואים מסוגים שונים: פטל, אוכמנית, דומדמניות
4 כפות סילאן
4 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס יין אדום
שליש כוס רכז רימנים
2 ענפי טימין
אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
לטחון חצי מכמות הפירות במעבד מזון ולהעביר לסיר.
להוסיף לסיר את יתר החומרים, כולל מחצית מכמות הפירות ששמרנו.
לבשל כ- 20 דקות עד שהרוטב מסמיך למעין ריבה.
את הסטייק לפלפל בפלפל גס ומלח גס.
לטגן על מחבת פסים כמה דקות על כל צד
גוונים – קייטרינג חברתי – www.gvanimk.co.il, [email protected]