סטייק אנטריקוט עם רוטב פירות יער על מצע אורז לבן ואורז בר

חומרים:2 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 ג"ר כל אחדלרוטב פירות יער:400 גרם פירות יער אפשרי להשיג קפואים מסוגים שונים: פטל, אוכמנית, דומדמניות4 כפות סילאן4 כפות חומץ בלסמיחצי כוס יין אדוםשליש כוס רכז רימנים2 ענפי טימיןאופן ההכנה:הכנת הרוטב:לטחון חצי מכמות הפירות במעבד מזון ולהעביר לסיר.להוסיף לסיר את יתר החומרים, כולל מחצית מכמות הפירות ששמרנו.לבשל כ- 20 דקות עד שהרוטב מסמיך למעין ריבה.את הסטייק לפלפל בפלפל גס ומלח גס.לטגן על מחבת פסים כמה דקות על כל צדגוונים – קייטרינג חברתי – www.gvanimk.co.il, [email protected]

חומרים:
2 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 ג"ר כל אחד
לרוטב פירות יער:
400 גרם פירות יער אפשרי להשיג קפואים מסוגים שונים: פטל, אוכמנית, דומדמניות
4 כפות סילאן
4 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס יין אדום
שליש כוס רכז רימנים
2 ענפי טימין

אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
לטחון חצי מכמות הפירות במעבד מזון ולהעביר לסיר.
להוסיף לסיר את יתר החומרים, כולל מחצית מכמות הפירות ששמרנו.
לבשל כ- 20 דקות עד שהרוטב מסמיך למעין ריבה.

את הסטייק לפלפל בפלפל גס ומלח גס.
לטגן על מחבת פסים כמה דקות על כל צד

גוונים – קייטרינג חברתי – www.gvanimk.co.il, [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר