חומרים לקציצות:
חצי ק"ג בשר טחון
2 ביצים
פירורי לחם
פלפל שחור
כורכום
מעט קינמון
כוסברה קצוצה
בצל קצוץ
שום קצוץ
מלח
אופן ההכנה:
להכין קציצות ולהכניס לרוטב.
חומרים ואופן הכנת הרוטב:
לטגן בצל ושום.
להוסיף 2 גזרים מגורדים עד להשחמה.
להוסיף יין אדום, רוטב סויה, סילאן, כורכום, פלפל שחור גרוס, פלפל אנגלי, מעט קינמון, כוסברה קצוצה.
להוסיף מים רותחים בהדרגה.
לבשל את הרוטב ולהכניס את הקציצות.
לכסות את הסיר ולבשל באיטיות, כ-40 דקות.