צלעות ברביקיו מתקתקות

מרכיבים לרוטב ברביקיו מתקתק:30 גרם שום 200 גרם פלפל אדום40 גרם סוכר25 גרם מלח100 מ"ל חומץ בן יין100 מ"ל רוטב ברביקיו2 בצלים קצוצים20 גרם חמאה 500 גרם פתיתים800 מ"ל מים חמיםמלח פלפל פפריקה מתוקהאופן ההכנה:מבשלים כ-  2 ק"ג צלעות בסיר עם מים למשך שעה וחצי שעתיים עד לריכוך הבשר.מוציאים בעדינות כדי שהבשר לא יתפרק מהעצם.מחלקים למנות של כ- 500 גרם. מערבלים את השום, פלפל אדום, סוכר, מלח, חומץ בן יין ורוטב ברביקיו ביחד.מחממים שמן סויה בסיר עד ש'מעשן'.מוסיפים את תערובת התבלינים ומצמצמים קלות.מטגנים את הבצל עם החמאה.מוסיפים פתיתים ומים, מתבלנים עם מלח, פלפל.מביאים לרתיחה.מנמיכים לאש קטנה כ- 6 דקות.מכבים ומשאירים מכוסה לעוד 6 דקות.

מרכיבים לרוטב ברביקיו מתקתק:
30 גרם שום
200 גרם פלפל אדום
40 גרם סוכר
25 גרם מלח
100 מ"ל חומץ בן יין
100 מ"ל רוטב ברביקיו
2 בצלים קצוצים
20 גרם חמאה
500 גרם פתיתים
800 מ"ל מים חמים
מלח פלפל
פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:
מבשלים כ-  2 ק"ג צלעות בסיר עם מים למשך שעה וחצי שעתיים עד לריכוך הבשר.
מוציאים בעדינות כדי שהבשר לא יתפרק מהעצם.
מחלקים למנות של כ- 500 גרם.
מערבלים את השום, פלפל אדום, סוכר, מלח, חומץ בן יין ורוטב ברביקיו ביחד.
מחממים שמן סויה בסיר עד ש'מעשן'.
מוסיפים את תערובת התבלינים ומצמצמים קלות.
מטגנים את הבצל עם החמאה.
מוסיפים פתיתים ומים, מתבלנים עם מלח, פלפל.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים לאש קטנה כ- 6 דקות.
מכבים ומשאירים מכוסה לעוד 6 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר