מצרכים:
4 יחידות אוסובוקו טלה
2 בצלים סגולים
2 ענפי תימין
פלפל שחור גרוס
מלח גס
כף זרעי כמון
כף זרעי כוסברה
ענף רוזמרין
שמן זית עדין ומשובח.
לרוטב:
4 כפות סילאן
2 כפות ברנדי
2 כפות ארק
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מתבלים את הבשר בעלי תימין, רוזמרין, פלפל, מלח וזרעים. יוצקים שמן מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ל-45 דקות.
את הבצל חותכים לרבעים, מתבלים בתימין מלח גס ושמן זית, ומכניסים לתנור ל-25 דקות.
מחממים במחבת את כל המרכיבים לרוטב. מערבבים בעדינות ומתבלים בפלפל.
מוציאים את הבצלים ומקרמלים אותם ברוטב.
מגישים את הבצלים לצד המנה בליווי עוד רוטב על נתח האוסובוקו.
מאסטר שף, יועץ קולינארי קובי מזרחי, מנכ"ל i.c.i – המכון הישראלי לקולינאריה יישומית