כבד עוף ותמר מג'הול

חומרים ל- 2 מנות:4 כפות שמן1 בצל בינוני פרוס400 גרם כבדי עוף נקייםקורט מלח גסקורט פלפל שחור גרוס2 תמרים פרוסים¼ כוס יין פורט1 כף סילאןאופן ההכנה:מחממים על הגריל מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד שקיפות. מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את התמרים ויוצקים יין פורט וסילאן. ממשיכים לבשל כ-3-4 דקות, עד להסמכת הרוטב.מסדרים בצלחת גומה של פירה, ומוסיפים את הכבדים והרוטב מעל."כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (4) טל. 08-8505859

חומרים ל- 2 מנות:
4 כפות שמן
1 בצל בינוני פרוס
400 גרם כבדי עוף נקיים
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
2 תמרים פרוסים
¼ כוס יין פורט
1 כף סילאן

אופן ההכנה:
מחממים על הגריל מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד שקיפות.
מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התמרים ויוצקים יין פורט וסילאן.
ממשיכים לבשל כ-3-4 דקות, עד להסמכת הרוטב.
מסדרים בצלחת גומה של פירה, ומוסיפים את הכבדים והרוטב מעל.


"כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (4)
טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר