חומרים ל- 2 מנות:
4 כפות שמן
1 בצל בינוני פרוס
400 גרם כבדי עוף נקיים
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
2 תמרים פרוסים
¼ כוס יין פורט
1 כף סילאן
אופן ההכנה:
מחממים על הגריל מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד שקיפות.
מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התמרים ויוצקים יין פורט וסילאן.
ממשיכים לבשל כ-3-4 דקות, עד להסמכת הרוטב.
מסדרים בצלחת גומה של פירה, ומוסיפים את הכבדים והרוטב מעל.
"כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (4)
טל. 08-8505859