סינטה בקר על אורז אדום

חומרים ל- 4 מנות:לאורז:½ 1 כוסות אורז אדום2 ליטר מים1 כפית מלח 1 כפית מלח גס4 כפות שמן זית 3 בצלים קצוצים דק3 כפות צנובריםעלי זעתרלסינטה:1 ק"ג סינטה נקי משומן וגידיםמלח גספלפל שחור גרוס6 כפות שמן זיתאופן ההכנה:הכנת האורז: יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים את האורז ללא מכסה במשך כ-13 דקות. מסננים ומניחים בצד. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את הצנוברים ומטגנים קלות. מסירים מהאש, מוסיפים את האורז, המלח והזעתר ומערבבים.הכנת הסינטה: פורסים את הסינטה ל-8 פרוסות שוות. מושחים בשמן זית וזורים מעט מלח ופלפל. צורבים את הסינטה במשך כ-2 דקות מכל צד.הגשת המנה: מניחים את הסינטה על האורז ומגישים."כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (4) טל. 08-8505859

חומרים ל- 4 מנות:
לאורז:
½ 1 כוסות אורז אדום
2 ליטר מים
1 כפית מלח
1 כפית מלח גס
4 כפות שמן זית
3 בצלים קצוצים דק
3 כפות צנוברים
עלי זעתר

לסינטה:
1 ק"ג סינטה נקי משומן וגידים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
6 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
הכנת האורז:
יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה.
מבשלים את האורז ללא מכסה במשך כ-13 דקות.
מסננים ומניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את הצנוברים ומטגנים קלות.
מסירים מהאש, מוסיפים את האורז, המלח והזעתר ומערבבים.

הכנת הסינטה:
פורסים את הסינטה ל-8 פרוסות שוות.
מושחים בשמן זית וזורים מעט מלח ופלפל.
צורבים את הסינטה במשך כ-2 דקות מכל צד.

הגשת המנה:
מניחים את הסינטה על האורז ומגישים.

"כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (4)
טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר