סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול

ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP)מתכון ל- 2 סועדיםמרכיבים:2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי "אדום אדום" (250-300 גר' כל אחד)צרור עשבי תיבול טריים, רצוי מעורבים: רוזמרין, טימין, מיורן, ואפילו ענפי גפןכפית פלפל שחור גרוסקורט מלח גסנייר אלומיניוםאופן ההכנה:מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת.מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות. מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים. הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש. בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס. מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום. צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט הבשר יקבל טעם מעושן נפלא.

ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP)

מתכון ל- 2 סועדים
מרכיבים:
2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי "אדום אדום" (250-300 גר' כל אחד)
צרור עשבי תיבול טריים, רצוי מעורבים: רוזמרין, טימין, מיורן, ואפילו ענפי גפן
כפית פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
נייר אלומיניום

אופן ההכנה:
מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת.
מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות.
מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד.
מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים.
הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש.
בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס.
מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום.
צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט
הבשר יקבל טעם מעושן נפלא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר